... haladok is valamire, illetve valamerre...

Már van néhány oldal a szakdogából! :-P De persze még az a néhány is vázlatos, a fő azonban az, hogy sikerült ELKEZDENI az írást. Mert már jóideje olvasok és olvasok és olvasok sok-sok szakirodalmat, meg mostmár a szépirodalmat is elkezdtem, amit/amiket majd elemezni kell. Karinthy Frici már szinte családtag, annyifélét olvasok róla. :) No persze túlzás azt állítani, hogy már zsírsirálymanó vagyok, és mindent tudok, de vélhetően jó úton haladok, hogy okosabbá váljak, és meg tudjam írni ezt aaaa öizé cukiságot. :P

Igyekszem. Azt már tudom, hogy Déry Tibor nekem roppant antiunszimpi, és Böhm Aranka, a második feleség is az (D. T. volt a szeretője). Gondolom nem szabadna részrehajlónak lenni... :) Nem baj, a dogában nem fog érződni (nagyon), de a véleményem csak meg lehet már...:))

És beszereztem egy újabb könyvet. Karinthy: Egy nőt szeretni. Csupa nőcis novellát meg krokit tartalmaz, és éppen ezekre lesz szükségem. A Capillária mellett, melyet majd igen hosszan kell elemezgetnem. Remélem sikerülni fog. :)

Most megyek, csak gondoltam írok már valami helyzetjelentés-félét. :)

tsóxysmacc

:) Karinthy Szilveszterkor cowboy-ként:

 

Szerző: Fagottina  2009.03.09. 23:43 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fagottina.blog.hu/api/trackback/id/tr76992629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Síontan 2009.03.10. 22:25:27

HIPHIP...!
Ez igen örvendetes. Apropó, ha már így említed, egyszer igazán bemutathatnál az új családtagodnak, végül is, akkor szegről-végről mi is rokonok vagyunk :)

Üdvözlettel
Fagottinának Szurkoló Bizottság

Fagottina 2009.03.10. 23:11:58

Sort kerítünk a bemutatásra... :-P
Apropó, hogy tetszik az új dizzzájn? :-D
süti beállítások módosítása