B.ú.ék.! Hosszú ú-val. A nagy kérdés, hogy akkor is hosszúval kell-e írni, ha mozaikszóként használom, azaz BÚÉK-ot mondok. Hm? Mert már nagyon idegesítő, hogy mindenütt röviddel van. De ha kiderülne, hogy röviddel is kell írni, az más helyzet.

Ejhaj. Eltelt ismét egy év, vagyis megint új év van, új év, új élet, de legalábbis új gondok. Tengek s lengek, furán érzem magam, úgy amúgy egyébként sehogyse. Műelemzés 1 megvan. Azt hiszem, ezt még mindig nem fogtam fel.  Talán már tényleg csak egy félév, és vége a rémálomnak. Rém jó lenne! Szökőkútban fogok fürdőzni határtalan élvezettel. Bár már ott tartanánk. Szakdolgozat megint, angol nyelvvizsga, ifjúságsegítő, zenekarok, tanítás... És már előre összeroppantam a gondolattól. Mert már előre lusta vagyok. :-((((

Itt sápítozok, hogy milyen ez az élet, máshol meg 36 év az átlagéletkor... :-S Igen, mindenkinek a maga keresztje. Azt hiszem, olyan kevesen olvassák ezt, hogy nyugodtan kárálhatok, most megint kicsit rossz a hangulatom. Pedig az nem egészséges. Ezek az én elkényeztetett bajaim. 

Na, lesz majd jobb is... Vagyis, lesz ez még így se! :-)

Szerző: Fagottina  2010.01.08. 23:25 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fagottina.blog.hu/api/trackback/id/tr201658044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Síontan 2010.01.14. 20:58:51

Nem nézek be egy rövidke ideje, erre tessék, kicselezel, hogy még csak most bukkanjak rá eszmefuttatásodra :) Természetesen BÚÚÚÚÉK, igen, és tényleg, amúgy erősen gondolkodom rajta, hogy ez nem mozaikszó, mert nem több betűt veszel a szavakból, mindnek csak az elsőjét, és az rövidítésnek számít. Nem látom indokoltnak a rövid U-t, még ha annak is ejtik, mert az ember egy kicsit úgyis pongyolán beszél. Személy szerint ragaszkodom a hosszúhoz. :)
süti beállítások módosítása